keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Otteluraportti: FC Kuusysi - TiPS 0-3

FC Kuusysi kohtasi Miesten Kolmosen ottelussa Kisapuistossa Tikkurilan Palloseuran. TiPS nappasi pisteet matkaansa puhtaalla 3-0-voitolla. Ottelun maaleista vastasivat Arsen Ceni, joka osui kahdesti ja Miikka Hyvärinen.


Vierailija TiPS hallitsi ottelua alusta asti, mutta ei kyennyt murtautumaan loistaville maalipaikoille. Kyykän ainoa paikka tuli onnekkaan vastaiskun päätteeksi Adebayo Dejille, joka ampui tulisesti, mutta Roni Tourunen torjui. TiPS puolestaan törmäsi kerta toisensa jälkeen kotijoukkueen puolustusmuuriin. Entisellä FC Lahti -hyökkääjällä Aleksi Ristolalla oli kaksi puolittaista maalipaikkaa, mutta hyökkääjä ei saanut punnerrettua vetoa.

TiPS sai kertaalleen Kyykän puolustusmuurin rikki puolen tunnin pelin jälkeen. Visar Tahiri keskitti matalan pallon maalin edustalle ja Miikka Hyvärinen pääsi tökkäämään. Kari Puustinen kuitenkin venyi haamutorjuntaan.


Jakson lopussa TiPS sai lopulta myös kuparisen rikki paikalle saapuneen noin kymmenpäisen kannattajaryhmän riemuksi. TiPS katkaisi lahtelaisavauksen ja Arsen Ceni sai jalkansa vapaaksi. Veto otii pienen kimmokkeen ja Puustinen oli Kyykän maalilla voimaton pallon lipuessa alakulmaan.


Toisella jaksolla TiPS jatkoi hallintaansa, eikä lahtelaiset saaneet Adebayo Dejin laukausta lukuun ottamatta muuta aikaiseksi. Kyykällä oli vaikeuksia saada kolmea syöttöä peräjälkeen omille ja linjojen etäisyydet venyivät suuremmiksi kuin Pikku-Vesijärven hanhiongelma.

TiPS kaunisteli lukemia vielä toisen jakson lopussa. Reilu vartti ennen loppua Aleksi Ristolan ovela vapaapotku aiheutti Puustiselle vaikeuksia, mutta hän sai kätensä väliin. Irtopallossa oli kuitenkin ensimmäisenä Miikka Hyvärinen, joka laittoi pallon varmasti pussiin. Loppulukemat iski viisi minuuttia ennen loppua Arsen Ceni Mika Kantolan ovelasta kantapääjätöstä. Näin ollen pisteet matkasivat Tikkurilaan ja TiPS nousi sarjakärkeen.


Aleksi Ristola ihmettelee etualalla maalinteon sietämätöntä vaikeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti