lauantai 1. helmikuuta 2020

Otteluraportti: Lahden Reipas - Sudet 3-0

Lahden Reipas nappasi tyylipuhtaan 3-0-voiton Kouvolan Susista harjoitusottelussa Mukkulan kuplassa. Viirupaitojen kahdesta maalista vastasi Johannes Karjalainen ja kolmannen iski Sakari Jokinen.

Kahden Viipurissa perustetun joukkueen kohtaaminen ei helmikuisessa Mukkulassa kohonnut klassikoksi. Reipas hallitsi ottelua alusta alkaen ja ainoastaan ensiminuuteilla vierailija onnistui hätyyttelemään kotijoukkueen maalia. Reippaan maalivahti Joonas Meronen hoiti tilanteen Jussi Hauhian avustuksella.

Sudet puolusti tiiviisti ensimmäisen jakson eikä ottelussa juuri paikkoja nähty. Reipas kuitenkin iski viimeisellä minuutilla kahdesti. Ensin Johannes Karjalainen nousi korkeimmalle keskitykseen ja puski tilanteeksi 1-0. Karjalainen onnistui minuuttia myöhemmin Kasperi Heinosen erinomaisesta esityöstä siirtämään Reippaan 2-0-taukojohtoon.

Toisella jaksolla Sudet väsyi entisestään ja vierailijoiden energia kului lähinnä suunsoittoon. Kentälle vaihdettu Sakari Jokinen oli toisen jakson näkyvin hahmo. Vartti ennen loppua hän pelasi Janne Hahlille tyhjän maalin, mutta Hahl laittoi pallon niukasti ohi. Jokinen iski lopulta itse. Hän sai jalkansa vapaaksi reilussa 20 metrissä ja antoi jalkansa palaa. Pallo painui vastustamattomasti vierailijoiden yläkulmaan ja näin ollen Reipas nappasi 3-0-voiton.